Over TRIC

Tric (The Relations Investment Company) is onderdeel van Uitgeverij van der Meulen bv. De laatste jaren hebben wij ervaring opgebouwd in het leveren aan de promotie- en relatiegeschenkenmarkt. Daarvoor wordt de inkoopexpertise van Uitgeverij van der Meulen gebruikt waardoor ook leveringen met scherpe prijzen vanuit het Verre Oosten tot de mogelijkheden behoren. Deze inkooplijn heeft ervoor gezorgd dat we bedrijven kunnen voorzien van leuke producten tegen scherpe prijzen; zo is Tric geboren! Tric levert via dealers en wederverkopers van relatiegeschenken en promotionele producten.

Onze kracht is dat wij kleine aantallen kunnen leveren. Daarnaast hebben wij een volledig DTP team dat u kan ondersteunen met het maken van mooie en professionele ontwerpen. Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij nauw samen met een vast team van een sociale werkvoorziening. Deze mensen zijn secuur en trots op het werk dat ze afleveren.

Ons uitgangspunt ‘afspraak is afspraak’ is van toepassing op elke levering. Tric, The Relations Investment Company, staat voor investeren in zakelijke relaties. Door opgebouwd vertrouwen realiseren wij mooie omzetmakers voor de relatiegeschenkenmarkt.